Koda: TIV, Pearl Beach Resort

Trajanje: 7 dni

Storitev: All Inclusive

Termini: vsak torek in petek med 10.5. in 24.9.

Odhodno letališče: Ljubljana

Način potovanja:

Cena

Cena: že od 589 EUR po osebi

Vključeno v ceno: letalski prevoz Ljubljana – Podgovrica/Tivat – Ljubljana, kos oddane prtljage do 20 kg, 7 nočitev v dvoposteljni sobi z All Inclusive storitvami, predstavnika na destinaciji

V ceno ni vključeno: transfer ali najem avtomobila na destinaciji, turistična taksa, zavarovanja

Opis hotela

Lega: v kraju Čanj ob 600m dolgi hotelski plaži in 25 km od Budve. Naselje sestavljeno iz več paviljonov. Ležalniki na plaži so vključeni v ceno.

Ponudba: Centralna restavracija, bar na plaži, je samo za starejše od 18 let, »Snack« bar, »Lobby« bar, bar ob bazenu, bazenski kompleks na 2000m2 z mini vodnim parkom, otroško igrišče, fitnes, različni športni tereni, vodni športi, prostori za masaže. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Internet: brezplačen Wi-Fi.

Nastanitev: 

Standard soba (24m2): kopalnica (prha, sušilec za lase, WC), klima, mini bar, sef, Wi Fi, LCD TV.

Superior soba (28-32m2): kopalnica (prha, sušilec za lase, WC), klima, mini bar, sef, Wi Fi, LCD TV. Večja in prostornejša soba za največ 5 oseb s francoskim ležiščem in dodatnimi ležišči.

Družinska soba (35-40m2): kopalnica (prha, sušilec za lase, WC), klima, mini bar, sef, Wi Fi, LCD TV. Večja in prostornejša soba za največ 4 oseb s francoskim ležiščem in dodatnimi ležišči.

Superior hotelski apartma (40-50m2): kopalnica (prha, sušilec za lase, WC), nekateri imajo kuhinjsko nišo, klima, mini bar, sef, Wi Fi, LCD TV. Večja in prostornejša soba za največ 5 oseb s francoskim ležiščem in dodatnimi ležišči ter raztegljivo zofo.

Storitev: vse vključeno (zajtrk, kosilo in večerja), pijača v »all inclusive« baru.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Povpraševanje

V primeru dodatnih vprašanj, nas prosim kontaktirajte.    Rezervacija

    Za oddajo rezervacije izpolnite spodnji obrazec.