Koda: ACE, hotel Lancelot

Trajanje: 7 dni

Storitev: nočitev z zajtrkom

Termini: vsak petek med 17.5. in 18.10.

Odhodno letališče: Zagreb

Način potovanja:

Cena

Cena: že od 779 EUR po osebi

Vključeno v ceno: direktni letalski prevoz, takse in prtljaga do 20 kg + ročni kos, transfer z letališča do hotela in nazaj, 7 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi

V ceno ni vključeno: prevoz do odhodnega letališča ali parkirišče na letališču (možno z doplačilom), vodenja, ogledi in izleti (možno z doplačilom), zavarovanja, mestne takse

Opis hotela

Hotel Lancelot se nahaja v središču mesta Arrecife, nasproti priljubljene plaže Reducto in 6 km od letališča, ter ponuja idealno okolje za prijetne jesensko-zimske počitnice na toplem.
V hotelu so leta 2022 v celoti prenovili vse sobe in skupne prostore. Sobe so udobne in prostorne, imajo široke postelje in majhno dnevno sobo. V hotelu sta na voljo terasa na strehi in predel za sončenje s čudovitim pogledom na mesto, obiščete pa lahko tudi restavracijo, kavarno in fitnes center. V hotelu lahko izbirate med široko paleto dejavnosti za vse letne čase. Brezplačen WiFi je dostopen povsod v hotelu.

Hotel Lancelot je na priročni lokaciji v središču mesta in obenem na plaži, kar vam omogoča, da uživate v vsem, kar ponuja mesto Arrecife, z vsemi restavracijami, bari in trgovinami. Na plaži so na voljo različni vodni športi, mesto Arecife pa je tudi odlično izhodišče za raziskovanje otoka (vodeno ali individualno z najetim avtomobilom, ki ga lahko uredimo ob rezervaciji).

Povpraševanje

V primeru dodatnih vprašanj, nas prosim kontaktirajte.    Rezervacija

    Za oddajo rezervacije izpolnite spodnji obrazec.