Koda: FNC, Calheta Beach hotel

Trajanje: 7 dni

Storitev: polpenzion

Termini: od 1.2. do 10.5. 2024

Odhodno letališče: Dunaj

Način potovanja:

Cena

Cena: že od 849 EUR po osebi

Vključeno v ceno: letalski prevoz, takse in prtljaga do 20 kg + ročni kos, transfer z letališča do hotela in nazaj, 7 nočitev s polpenzionom

V ceno ni vključeno: prevoz do odhodnega letališča ali parkirišče na letališču (možno z doplačilom ob prijavi), lokalne takse, zavarovanja, izleti na destinaciji, najem avtomobila na destinaciji (priporočamo)

Opis hotela

Hotel Savoy Calheta beach, z direktnim pogledom na Atlantski ocean, se nahaja na plaži Calheta, severozahodno od glavnega mesta Funchal. Plaža Calheta velja za najlepšo plažo na otoku in je skrita pod otoške klife, kar ji nudi mirno okolje.

Ta hotel s 4 zvezdicami ima notranje in zunanje bazene, spa, fitnes in direktni dostop do morja s peščene plaže.

Sobe in apartmaji v Savoy Calheta Beach imajo pogled na gore ali morje. Vse imajo satelitsko televizijo, mini bar in pisalno mizo ter balkon.

Lokalne specialitete in mednarodne jedi strežejo v restavracijah Calheta in Onda Azul. Bar Rabaçal ponuja glasbo v živo, bar Pôr do Sol pa ponuja koktajle in gleda na ocean.
Hotel poleg polpenziona nudi tudi all inclusive storitve.

Savoy Calheta Beach ponuja spa s turško kopeljo in savno. V ponudbi imajo tudi masaže celega telesa, masaže z vročimi kamni in vrsto terapij na osnovi morskih alg.

Gostje lahko zaplavajo v zunanjem bazenu, ki je obdan s palmami. Gostje, ki želijo slediti svoji fitnes rutini, lahko v telovadnici vadijo z napravami za kardiovaskularno vadbo.

Plaža Savoy Calheta je od Funchala oddaljena 25 min vožnje. Na voljo je letališki prevoz. Supermarket je na voljo poleg hotela.

Priporočamo pa tudi najem avtomobila za izlete in oglede.

Povpraševanje

V primeru dodatnih vprašanj, nas prosim kontaktirajte.    Rezervacija

    Za oddajo rezervacije izpolnite spodnji obrazec.