Koda: MAH – Sol Milanos Pingüinos

Trajanje: 7 dni

Storitev: Polpenzion

Termini: vsak ponedeljek in četrtek med 29.4. in 17.10.

Odhodno letališče: Benetke

Način potovanja:

Cena

Cena: že od 812 EUR po osebi

Vključeno v ceno: letalski prevoz Benetke Treviso – Menorka – Benetke Treviso, letališke takse, prtljaga do 20 kg po osebi in ročni kos, transfer z letališča do hotela in nazaj, nastanitev v dvoposteljni sobi, 7 x polpenzion

V ceno ni vključeno: prevoz do odhodnega letališča ali parkirišče ob letališču (možno z doplačilom), zavarovanja, najem avtomobila na Menorki

Opis hotela

Lokacija:
Hotel Sol Milanos Pingüinos je edini hotel, ki se nahaja neposredno na največji plaži na Menorci, plaži Son Bou. V neposredni bližini hotela so številne možnosti za nakupovanje in zabavo. Letališče Mahon je oddaljeno približno 20 km.

Hotel:
Hotel ima 597 sob, razporejenih v dveh stavbah, in je eden od tematskih hotelov družine Feuerstein. Ponudba vključuje preddverje s 24-urno recepcijo, dvigalo, Wi-Fi in internetni kotiček (za doplačilo), minimarket, trgovino s spominki, samopostrežno restavracijo s tematskimi večeri, otroško restavracijo Brontoburger in snack bar s teraso in pogled na bazen. Na hotelskem vrtu boste našli velik bazen z manjšim otroškim bazenom, športni bazen in več večjih teras za sončenje. Ležalniki in senčniki so na voljo brezplačno ob bazenu. Kopalne brisače so na voljo ob pologu varščine. Ležalniki, senčniki in brisače za na plažo so na voljo brezplačno v klubski hiši.

Sobe:
Udobno opremljene dvoposteljne sobe imajo kad ali prho/WC s sušilcem za lase, klimatsko napravo, stropni ventilator, telefon, SAT TV, mini bar, sef in balkon.

Obroki:
Možna je rezervacija hotela z zajtrkom, polpenzionom ali all inclusive. Polpenzion vključuje samopostrežni zajtrk in večerjo. All Inclusive vključuje tudi samopostrežno kosilo in vse lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 23.00.

Šport/Zabava:
Brezplačno: bogat animacijski in zabavni program, športno igrišče, namizni tenis in odbojka.
Z doplačilom: mini golf, biljard in različne vodne športe se lahko rezervira pri lokalnih ponudnikih na plaži.

Otroci:
Baby Rock Club (0 – 4 leta), Bam Bam Club (5 – 8 let), Cool Club (9 – 12 let), otroški meni, otroški bazen in igrišče. Otroški klubi obratujejo od 1. junija do 15. septembra.

Posebnost:
Pustolovski park Rocaventura s plezalno steno v bližini hotela.

 

Opomba – ekološka taksa Balearski otoki:
Davek za trajnostni turizem – upoštevajte, da se od 1. julija 2016 obračunava ekotaksa (Ecotax). Taksa ni vključena v ceno potovanja in jo mora stranka plačati neposredno v hotelu. Otroci do 16. leta so oproščeni takse.

Povpraševanje

V primeru dodatnih vprašanj, nas prosim kontaktirajte.    Rezervacija

    Za oddajo rezervacije izpolnite spodnji obrazec.