Koda: RJK, Family hotel Vespera

Trajanje: min. 2 dni (pomlad), min. 5 dni (poletje)

Storitev: polpenzion, polpenzion plus od 15.6. – 7.9. 2024

Termini: od 15.4. do 15.10. 2024

Način potovanja:

Cena

Cena: že od 59 EUR po osebi na dan

Vključeno v ceno: bivanje v dvoposteljni sobi s polpenzionom

V ceno ni vključeno: prevoz, turistična taksa

Opis hotela

Family Hotel Vespera leži nad zalivom Sunčana uvala, pribl. 2 km od centra mesta Mali Lošinj, ob hotelu Aurora. Skalnata plaža s ploščadmi za sončenje je oddaljena pribl. 50 m po gozdni poti in stopnicah. Prodnata plaža v zalivu Veli Žal je oddaljena pribl. 300 m.

Hotel je zasnovan po sodobnih smernicah in ustvarjen za odlične družinske počitnice. Velik poudarek dajejo poletni animaciji, saj organizirajo bogate dnevne in večerne programe za otroke po starostnih skupinah: Babyklub (2–5 let), Miniklub (5–8 let), Juniorklub (8–12 let) in Teenklub (12–16 let).

Veliko smeha se sliši iz dobro opremljenih otroških igralnic z blazinami, igračami, konzolo Play Station … z igrišča na prostem, predvsem pa z bazenskega kompleksa Family Aqua Fun z zunanjimi bazeni na pribl. 3000 m². Tu so veliki bazen z masažami in slapovi (37 m, globina 1,35 m), whirpooli s pogledom na morje, dva bazena za otroke s toboganom, slapom in vodometom. Nekaj mirnih trenutkov zase si lahko privoščite v fitnesu (ločena zgradba).

Sodoben hotel ima 404 sobe, vse so opremljene s klimatsko napravo, LCD TV, minibarom in brezplačnim WiFijem. Imajo tudi prostornejše družinske sobe in možnost izposoje otroških vozičkov, grelnikov stekleničk in vode ter ostale otroške opreme. Parkirišče izven zapornice je brezplačno (omejeno število mest), ostala parkirišča (z zapornico) z doplačilom.

Na voljo sta storitvi polpenzion, pri kateri je ob večerji na voljo brezalkoholna pijača in polni penzion plus. Za osebe z alergijami je ob predhodni najavi možnost prilagojene hrane. Na recepciji povprašajte tudi za možnost večerje v okoliških restavracijah – Dine Around.

Sobe

družinska soba za najmanj 2 odrasla in do 4 otroke do 12 let, 40 m², balkon, dve z vrati povezani dvoposteljni sobi; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dveh dodatnih ležišča za 2 otroka do 12 let (60×200 cm)
družinska soba na morsko stran za najmanj 2 odrasla in do 4 otroke do 12 let, 40 m², balkon, morska stran, dve z vrati povezani dvoposteljni sobi; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dveh dodatnih ležišča za 2 otroka do 12 let (60×200 cm)
dvoposteljna soba standard plus, 22 m²; balkon, kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča za otroka do 12 let
dvoposteljna soba standard, 20 m²; balkon, kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča (60×200 cm) za otroka do 5 let
dvoposteljna soba standard plus 1/2+1, 22 m²; balkon, morska stran, kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča (60×200 cm) za otroka do 5 let
dvoposteljna soba standard morska stran, 20 m²; balkon, morska stran, kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, telefon, sef, možnost dodatnega ležišča (60×200 cm) za otroka do 5 let

Polpenzion in pijača ob večerji

v terminu do 14.6. in od 8. 9. 2024
· bogat samopostrežni zajtrk in večerja
· snack kosilo za otroke do 12 let (predhodna najava, na delovne dneve v Baby-, Mini- in Juniorklubu)
· popoldanski prigrizki, voda in sokovi v Baby-, Mini-, Junior in Teenklubu (v času obratovanja kluba)
· pijača ob večerji (gazirani in negazirani sokovi, voda)

Polpenzion plus

v terminu 15.6.–7.9. 2024:
· bogat samopostrežni zajtrk in večerja
· snack kosilo za otroke do 12 let (predhodna najava, na delovne dneve v Baby-, Mini- in Juniorklubu)
· popoldanski prigrizki in voda in sokovi v Baby-, Mini-, Junior in Teenklubu (v času obratovanja kluba)
· pijača ob obrokih (točeno pivo, vino, gazirani in negazirani sokovi, voda)

Koristne informacije

Prijava: po 15h (javiti pozen prihod do 22h), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club.
Prednosti: animacije za otroke od 2 do 12 let v poletni sezoni; za otroke nad starostjo 12 let v sklopu Pino cluba na voljo: vodna tekmovanja, namizni  tenis, minigolf, video igrice, večerne animacije s karaokami, filmskimi večeri … Večerno varstvo po 20h z doplačilom na voljo od 15. 6. do 3. 9. z izjemo sobot. Na voljo tudi večerni program za otroke in odrasle, spa gym, aeriobika, vodna aerobika, vadba raztezanja, plesna aerobika, plesni fitnes, odbojka na mivki, streetball . Šport: 8 peščenih teniških igrišč (od teh 2 osvetljeni), šola tenisa, najem koles, igrišča za nogomet, košarko, odbojka na mivki, vodni športi, izleti … Promocijske cene vstopnic za Aqua Park v kampu Čikat. Dine Around: večerje s popustom v okoliških restavracijah pod vodstvom hotelske verige. Vsa nadstropja dosegljiva z dvigalom.
Z doplačilom: otroška posteljica pribl. 8 €/dan, sončnik na plaži pribl. 4 €/dan, ležalnik na plaži pribl. 4–5,3 €, 2 ležalnika + sončnik pribl. 12 €/dan, 1 ležalnik + sončnik 8 €/dan; športne aktivnosti. Parkirišče z zapornico 6 €/dan.
Omejitve: pijača (gazirani in negazirani sokovi, voda) in prigrizki za otroke do 12 let v animacijskih programih (v času obratovanja kluba) ob predhodni najavi. Psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom. Omejeno število sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži. Zunanji bazen je odprt v poletnih mesecih, glede na vremenske razmere. Omejeno število parkirnih mest ob hotelu in okolici.

Taksa in prijava

PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 1,30-1,80 EUR/osebo na dan, odvisno od termina bivanja (otroci: -100% do 12 let, -50% 12-18 let) + enkratna prijava 4 EUR/osebo na bivanje.

Povpraševanje

V primeru dodatnih vprašanj, nas prosim kontaktirajte.    Rezervacija

    Za oddajo rezervacije izpolnite spodnji obrazec.