Koda: Landal Bad Kleinkirchheim

Trajanje: minimalno 3 dni

Storitev: najem

Termini: vsak dan med 7.12. 2024 in 28.3. 2025

Način potovanja:

Cena

Cena: že od 170 EUR na dan

Vključeno v ceno: najem, turistična taksa

V ceno ni vključeno: prevoz, smučarska vozovnica, prehrana, zavarovanja

Opis nastanitve in program

Landal Bad Kleinkirchheim ponuja raznoliko ponudbo nastanitvenih enot, ki lahko sprejmejo različne velikosti skupin in želje. Gostje lahko izbirajo med apartmaji in kočami, ki sprejmejo od 1 do 4 osebe, od 5 do 8 oseb ali celo večje skupine do 10 oseb. Vsaka enota je skrbno zasnovana za zagotavljanje udobja in priročnosti.

Ena od glavnih prednosti tega počitniškega parka je neposreden dostop do smučišč, kar predstavlja idealno izhodišče za ljubitelje smučanja. Smučarsko območje, ki se razteza od 1100 do 2055 metrov nadmorske višine, vključuje več kot 100 kilometrov odlično vzdrževanih prog in 24 naprav, kar zadovoljuje tako začetnike kot izkušene smučarje. Udobnost dostopa s smučmi od vrat do vrat, skupaj z bližino smučarske šole neposredno ob parku, zagotavlja brezskrbno smučarsko izkušnjo.

Poleg smučanja letovišče ponuja bogastvo aktivnosti in objektov. Gostje lahko uživajo v plavanju v notranjem bazenu, se prepustijo tretmajem lepote in dobrega počutja ali se udeležijo zabavnih aktivnosti naravi in gorah. Park prav tako ponuja raznolike športne in igralne objekte, vključno z notranjo plezalno steno in izposojo koles, kar nudi neskončne možnosti zabave za vse starosti.

Centralna lokacija počitniškega parka na obrobju vasi Bad Kleinkirchheim omogoča enostaven dostop do lokalnih trgovin, restavracij in barov, kar gostom omogoča, da raziščejo kulinarične užitke območja brez uporabe avtomobila. Poleg tega se letovišče nahaja na za kratek sprehod oddaljeni lokaciji od dveh velikih termalnih kopališč, popolnih za sprostitev po dnevu polnem smučarskih doživetij.

Za tiste, ki želijo raziskati več kot samo smučišča in termalna kopališča, okoliška regija Koroška ponuja množico atrakcij. Gostje lahko uživajo v sankanju, drsanju na jezeru Brennsee ali obiščejo termalno kopališče Römerbad za sproščujoče doživetje. Druge bližnje znamenitosti vključujejo Granatium, kjer obiskovalci lahko izvedo več o granatnih kamnih, in slikovito jezero Millstätter See, ki ponuja čudovite zimske pokrajine in aktivnosti na prostem.

Povpraševanje

V primeru dodatnih vprašanj, nas prosim kontaktirajte.    Rezervacija

    Za oddajo rezervacije izpolnite spodnji obrazec.