Koda: VAYA Zell am See

Trajanje: minimalno 3 dni

Storitev: polpenzion

Termini: vsak dan od 6.1. do 15.3. 2025

Način potovanja:

Cena

Cena: že od 174 EUR po osebi na dan

Vključeno v ceno: nastanitev v dvoposteljni sobi, polpenzion

V ceno ni vključeno: lokalna taksa, smučarska vozovnica, prevoz, zavarovanje, osebna poraba

Opis nastanitve in program

Lokacija

Hotel v mondenem počitniškem letovišču Zell am See se nahaja na sončni planoti in ponuja dih jemajoč pogled na gore salzburške dežele in Zellsko jezero. Nahaja se neposredno ob postaji gondolske žičnice Schmittenhöhe in dveh drugih gorskih železnic, zato imate idealno izhodišče v smučarsko in pohodniško območje. Do središča mesta in jezera lahko pridete peš po kratkem sprehodu ali enostavno z avtom v le nekaj minutah.

Nahaja se na 780 metrih nadmorske višine
Do centra mesta: 1,5 km
Do jezera Zell: 2,7 kilometra
Hotelska ponudba
Že na prvi pogled je jasno, da je AlpineResort Zell am See ohranil družinski značaj. Hiša, ki izvira iz majhne kmetije pradedkov, je še naprej rasla in blesti s kombinacijo tradicionalnega alpskega videza in modernih elementov. Prava lesena tla, udobne sedežne garniture, fine tkanine, odprti kamini in lončene peči ustvarjajo uspešno vzdušje dobrega počutja. Stene celotnega hotela krasijo atmosferične slike lastnika umetnika. Brezžični internet je na voljo brezplačno v javnih hotelskih prostorih.

Sobe
70 sob z balkonom navdušuje predvsem s svojim individualnim slogom in ponuja čudovit razgled na Zell am See ali goro »Schmittenhöhe«. Notranjost zaznamujejo naravni materiali in sodobno pohištvo. Gostje z otroki bodo našli veliko prostora v družinskih sobah in apartmajih z ločeno spalnico ali vizualno ločenim dnevnim in spalnim delom.

Gastronomija
V AlpineResort Zell am See lahko rezervirate nočitev s polpenzionom plus. Poleg zajtrka in večerje to vključuje tudi različne dodatne tematske bifeje, pijačo dobrodošlice in dnevni prigrizek po smučanju.

Samopostrežna restavracija: Dan se začne z bogatim samopostrežnim zajtrkom v alpsko zasnovani restavraciji. Tu se lahko okrepčate z  regionalnimi izdelki in sladkimi dobrotami iz lastne hotelske pekarne. Tudi zvečer skrbno pripravljeni bifeji z lokalnimi sestavinami razvajajo brbončice.

salonski bar AlpineSnack

Če si po smučanju ali deskanju zaželiš obilnega ali sladkega prigrizka, lahko naročiš tipično kočo prigrizek v “AlpineSnack” v spodnjem delu prenočišča. V sproščenem salonskem vzdušju s sodobnim urbanim slogom vam kuharska ekipa streže avstrijske klasike, mednarodne jedi in peneče pijače. Panoramska okna, salonska glasba in prasketanje kamina ustvarjajo udobje.

Slaščice

Hotelska lastna slaščičarna vsako popoldne razveseli goste z bogato izbiro slaščic. Odvisno od sezone vsak dan spečejo sveže torte in torte, ki jih postrežejo v bifeju. Na voljo so tudi kavne in čajne specialitete.

Après-ski bar

Kakšen bi bil dan smučanja brez après-ski? Tik ob dolinski postaji »Schmittenhöhe« lahko dan zaključite v sproščenem vzdušju v baru ob okusnih pijačah, hitih smučarskih koč in razgledu na Zell am See.

Wellness
“RelaxZone” zagotavlja uspešen oddih za telo, duha in dušo na počitnicah. V majhnem, a čudovitem notranjem bazenu z izvirsko vodo z neposrednim dostopom do vrta lahko plavate v miru in tišini s pogledom skozi odprta panoramska okna. Biosavna, whirlpool, parna kopel in elegantni prostori za sprostitev zunaj in znotraj nudijo sproščujoče trenutke. Za doplačilo vas lahko lepotilni strokovnjaki razvajajo s kakovostnimi masažami, nego telesa in ajurvedo ter kozmetičnimi tretmaji. Na prostem se lahko sprostite na pripadajoči terasi v udobnih ležalnikih in se naužijete kristalno čistega gorskega zraka.

Za družine z otroki
Otroški klub AlpineKids (od treh let naprej), večkrat na teden
Otroški visoki stoli v restavraciji
Zunanje igrišče
Otroški bife
Otroška šola smučanja
otroška posteljica (plačljivo)
Dodatne storitve AlpineResort Zell am See
Otroški klub AlpineKids (od treh let naprej), večkrat na teden
Otroški visoki stoli v restavraciji
Zunanje igrišče
Otroški bife
Otroška šola smučanja
otroška posteljica (plačljivo)

Povpraševanje

V primeru dodatnih vprašanj, nas prosim kontaktirajte.    Rezervacija

    Za oddajo rezervacije izpolnite spodnji obrazec.