Dežela tanga, kjer ognjeviti plesni pari svoje plesne veščine pokažejo predvsem na ulicah in klubih prestolnice Buenos Aires. Argentinska kuhinja je fascinantna, s sočnimi govejimi zrezki in slastno polnjenimi empanadami. Svetovno priznano vino je izvrstno, saj navdušuje s cvetlično svežo aromo in muškatnimi notami. Širne naravne lepote so izjemne, odkrijete jih lahko na potovanju po prostranstvih. Andi privabljajo predvsem alpiniste s številnimi šesttisočaki in najvišjimi vulkani na svetu, pohodnike pa vznožja gora, kjer vas subtropski oblačni gozdovi premamijo v sprehode po naravi, bogati z rastlinskimi vrstami.

Spoznajte najlepše plati Argentine – tudi Falklandske otoke, edinstveno popotniško otočje z raznolikimi divjimi živalmi, osupljivo pokrajino in prijaznimi domačini. Raziščite razgiban teren, bodite priča ciklom razmnoževanja pingvinov, tjulnjev in albatrosov, ter se potopite v zanimivo zgodovino tega britansko-argentinskega otočja.

Z obiskom Antarktike pa odkrijte zadnjo pravo divjino na svetu, nedotaknjen kos zemlje brez primere. Prepotujte prostrane, ledene pokrajine, ki se raztezajo do koder seže oko, in bodite priča osupljivim divjim živalim v njihovem naravnem okolju. To enkratno potovanje nima primere, saj velja za potovanje “na konec sveta”.

Povpraševanje

V primeru dodatnih vprašanj, nas prosim kontaktirajte.