Plačila

Rezervacijo se potrdi s plačilom akontacije v višini najmanj 30 % cene aranžmaja. Preostanek se plača najkasneje do 14 dni pred odhodom, če v programu, pogodbi ali računu ni navedeno drugače.

Plačilo je možno tudi z darilnim bonom ali darilno kartico Hemingway Travel in darilno kartico Supernova

Popusti

Pri svetovalcu v poslovalnici ali na telefonski številki 059 337 444 se pozanimajte o morebitnih popustih za plačila z gotovino, nakazilom ali obročnimi oblikami plačil.

Obročno plačevanje

Na voljo je velika izbira obročnega plačevanja. Izmed načinov obročnega plačevanja predvsem priporočamo:

  • plačilo akontacije ob prijavi, razliko pa v več obrokih do najkasneje 14 dni pred odhodom (samostojna izbira preostalih obrokov in višine posameznega obroka)
  • obročno odplačevanje preko 1Stavno potrošniškega kreditiranja
  • obročno odplačevanje s kreditnimi karticami VISA, MASTERCARD in KARANTA do 12 obrokov
  • obročno odplačevanje preko DINERS CLUB do 12 obrokov

Obročna plačila niso mogoča pri nakupih letalskih in drugih vozovnic, vstopnic in zavarovanj, če s prodajnim svetovalcem ni drugače dogovorjeno.

Plačila na daljavo

Osebni obisk poslovalnice ni pogoj za rezervacijo in nakup. Na podlagi prejete ponudbe, predračuna ali računa lahko plačilo opravite tudi na daljavo z nakazilom na TRR ali s kreditno kartico. V primeru plačila s kreditno kartico boste po elektronski pošti prejeli povezavo za varno spletno plačilo, kamor boste vnesli podatke s svoje kreditne kartice in varno opravili plačilo.
S potovalnim svetovalcem se dogovorite, kateri način plačila na daljavo vam najbolj ustreza.

Cenik storitev

Potovalne agencije za svoje storitve zaračunavamo kupcem splošne rezervacijske stroške, imenovane prijavnina. Prijavnina je strošek priprave, izvedbe in skrbi za rezervacijo in se ga kot končno doplačilo doda vsakem nakupu, ne glede na višino zneska potovanja in število potnikov na prijavi. Prijavnina za turistične aranžmaje je 20 EUR, prijavnina za enodnevne izlete pa 15 EUR. Zaposlenim v sistemu zaščite in reševanja ter zdravstvenim delavcem priznamo 50 % popust na prijavnino. Popust odobri prodajalec ob predložitvi dokazila.
Izdaja letalskih vozovnic ne predvideva prijavnine, temveč se v skladu s cenikom rezervacijskih stroškov pri izdaji letalskih vozovnic obračuna izdajni strošek (t.i. Ticketing Servis Charge). Višina izdajnega stroška za letalske vozovnice je zavedena v ceniku rezervacijskih stroškov in je odvisna od števila segmentov na vozovnici.