Koda: PFO, Alexander The Great Beach Hotel

Trajanje: 7 dni

Storitev: polpenzion

Termini: vsak ponedeljek in petek od 12.1. do 26.3.
vsak ponedeljek, četrtek in soboto od 1.4. do 26.10.

Odhodno letališče: Zagreb

Način potovanja:

Cena

Cena: že od 663 EUR po osebi

Vključeno v ceno: letalski prevoz Zagreb – Paphos – Zagreb, letališke takse in prtljaga do 20 kg + ročni kos, transfer z letališča do hotela in nazaj, 7 x polpenzion v hotelu

V ceno ni vključeno: izleti in ogledi, najem avtomobila, zavarovanja (vse možno z doplačilom)

Opis hotela

Hotel Alexander The Great se nahaja direktno ob obali, 150 m od središča mesta Paphos in gleda na peščeno plažo z modro zastavo.  Hotel ponuja dva bazena, bogato kulinarično ponudbo in klimatizirane sobe.

Sobe v hotelu Alexander The Great so elegantno opremljene. Opremljene so z aparatom za kavo in mini barom. Nekatere sobe imajo opremljene balkone s pogledom na morje, srednjeveški grad in staro ribiško pristanišče Paphos.

Hotel Alexander The Great Beach Hotel ima različne restavracije, vključno s tematskimi bifeji in mednarodno restavracijo. V sklopu nastanitve so italijanska restavracija á la carte samo za odrasle, japonska restavracija z zunanjo teraso in taverna.

V hotelu lahko uporabljate notranji bazen ali uživate v sproščujoči masaži. Hotel ima teniško igrišče, otroški klub, fitnes in igralnico z biljardom.

Arheološki park Paphos in cerkev ob stebru sv. Pavla sta oddaljena 15 min hoje. Trgovine in bari na promenadi so od hotela oddaljeni 50 m.

Povpraševanje

V primeru dodatnih vprašanj, nas prosim kontaktirajte.    Rezervacija

    Za oddajo rezervacije izpolnite spodnji obrazec.